Telefon
Email
Social

Favilla Studio placerer sig i samspillet mellem design, arkitektur og kunst. Selve navnet stammer fra det portugisiske ordet “Favela”, der henviser til de farverige improviserede boliger som ligger i udkanten af ​​brasilianske storbyer. På samme måde skubber Favilla Studio grænser og bryder regler.

Vi er en lille, Aarhus-baseret designvirksomhed, der sætter det unikke, det underfundige og det bæredygtige i centrum. Gennem samarbejde med forskellige aktører kan vi arbejde med materialer som de fleste andre må kigge langt efter.

En verden af unikt & bæredygtigt interiør

I de seneste år har vi blandt andet designet og produceret en lang række møbler, hvor det primære materiale er gulvbrædderne fra nedlagte eller renoverede idrætshaller. Det synes vi er sjovt og meningsfyldt.
Vores services er typisk

· Interiør og indretning

· Borde og bænke efter mål
· 
Serier og mindre designløsninger
· 
Workshops

Hvad er det, der gør Favilla Studio til noget unikt?

I værkstedet opstår magien. Her mødes materialer, erfaring, værktøj med de behov og ønsker vores kunder har. Og i værkstedet træffes tit de endelige beslutninger der gør, at møblet kommer  til at få det helt rigtige twist.
Én ting er møbler. En anden ting er det rum de skal stå i. Vi designer altid til en kontekst og forholder os til de mennesker og de funktioner der er centrale i enhver designopgave.
Er du interesseret i at høre nærmere eller drøfte et muligt projekt?